Artikelen 11 - 20 van 21 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Een ei is gezond en kan op veel verschillende manieren gegeten worden. Er zijn veel eieren op de markt en uit deze eieren kan men ook weer kiezen. Gaat men voor de witte of de bruine eieren? Rond de p…
Producten, 22-02-2010
Wat mensen wel en niet lekker vinden is heel erg verschillend. Wat we wel en niet lekker vinden ligt een klein deel vast in de genen, maar onze voorkeuren worden vooral duidelijk in ons derde levensja…
Diversen, 03-06-2013
Sperziebonen zijn een veel gegeten en geliefde groente in Nederland. Als u de ruimte heeft voor een moestuin dan kunnen sperziebonen eigenlijk niet ontbreken. Voor het kweken van sperziebonen heeft u…
Diversen, 07-04-2020
De tosti kennen de meeste mensen als 2 witte boterhammen op elkaar, met kaas en/of ham ertussen en klaargemaakt in het tosti apparaat. Echter zijn er veel verschillende variaties. Niet alleen een lekk…
Recepten, 22-10-2009
Als Nederlander zelf zul je er niet zo snel over na denken, maar Nederland heeft echt typische Hollandse gerechten en eetgewoonten. Niet alle genoemde recepten in dit artikel zijn van oorsprong uit Ne…
Diversen, 25-08-2011
De makreel is een zoutwater vis en verkrijgbaar in verschillende varianten van gestoomde tot verse makreel. Makreel is zeer gezond en bevat vitamine B12 en omega-3 vetzuren. In dit artikel kunt u info…
Producten, 03-03-2010
Met lekker weer mogen Nederlanders graag buiten barbecueën. Buitenom vlees is ook vis goed klaar te maken op de barbecue. Vis is lekker, maar ook erg gezond. Er zijn verschillende soorten en combinati…
Diversen, 29-05-2010
Fastfood, bijna iedereen eet het wel eens omdat het bijvoorbeeld lekker is, snel gaat of goedkoop lijkt. De fastfoodketens zorgen er dan ook voor dat ze veel mensen snel kunnen helpen op allerlei mani…
Diversen, 01-06-2010
Een visschotel is voor velen die visite krijgen een succes. Het kan met de feestdagen maar als u er zelf één samen gaat stellen kunt u ook wat vishapjes serveren voor minder mensen. U kunt de schotel…
Diversen, 15-03-2011
Kibbeling en lekkerbekjes zijn één van de meest geliefde en verkochte vissoorten in Nederland. Ze worden bereid in de frituurpan met een beslag wat een goudkleurig korstje word. Buitenom dat u deze ka…
Bereiding, 11-11-2010